Ένα πρόγραμμα – «Γολγοθάς» που θα κρίνει πολλά

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το πρόγραμμα – φωτιά που ακολουθεί για τις Κρητικές ομάδες στην Σούπερ Λιγκ με συνεχή ματς, καθοριστικά για την επίτευξη των στόχων τους.

Η «μάχη» του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έχει ανάψει για τα καλά. Δεκατέσσερις αγώνες έχουν παίξει οι Κρητικές ομάδες και μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός το προσεχές διάστημα δίνουν ακόμα έξι.

«Καυτό» το προσεχές διάστημα λοιπόν και πολύ καθοριστικό για την επίτευξη των στόχων τους.

Συνεχόμενα ματς που θα κρίνουν πολλά. Θα έχουμε το φινάλε του πρώτου γύρου στο τέλος του 2013 και την έναρξη του δευτέρου γύρου στις αρχές του 2014. Ένα πρόγραμμα – «Γολγοθάς» για τις ομάδες με ματς τα Σαββατοκύριακα αλλά και μεσοβδόμαδα.  

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 20 του Ιανουαρίου που θα γίνει το Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά δίνει ματς – φωτιά. Ένα φορτωμένο πρόγραμμα με ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στις 15/12 υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στις 18!2 μεσοβδόμαδα αγωνίζεται με την Ξάνθη εκτός έδρας, στο.. «καπάκι» στις 21 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο φινάλε του πρώτου γύρου. Μετά λίγες μέρες ξεκούραση και ξανά δράση στις 4/1 κόντρα στον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη και στην συνέχεια υποδέχεται την Βέροια στις 11/1. Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή στις 16/1 και εν συνεχεία το Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στις 20 Γενάρη.

Το ίδιο διάστημα ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει διαδοχικά τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στις 14/12, τον Απόλλωνα Σμ. στο Παγκρήτιο στις 18/12 και την Καλλονμή στο ΟΑΚΑ στις 22 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν τα ματς με την.. αυγή του 2014, εντός έδρας με τον Ατρόμητο στις 4/1, με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στις 11/1 και εντός έδρας με την Ξάνθη στις 19 Ιανουαρίου στο Παγκρήτιο.

Όσον αφορά τον Πλατανιά καλείται να παίξει τα.. ρέστα του για να ανέβει βαθμολογικά υποδεχόμενος στις 14/12 την Ξάνθη, παίζοντας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στις 18/12 και στο τέλος του πρώτου γύρου φιλοξενεί τον Πανιώνιο στις 22 Δκεμβρίου. Στην συνέχεια παίζει εκτός έδρας με την Βέροια στις 5/1, με τον Αστέρα Τρίπολης στις 12 του Γενάρη ξανά μακριά από τα Χανιά και υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 20 Ιανουαρίου στο Κρητικό ντέρμπι.

Χαμός δηλαδή. Πολλά ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπου και η κούραση θα παίξει τον ρόλο της. Και θα φανεί και το βάθος των ομάδων.

Θα κριθούν πολλά λοιπόν το προσεχές διάστημα. Με ενδιαφέρον θα τα παρακολουθήσουμε, καλά να ΄μαστε. Γιατί μπορεί κάποιοι να έχουν το μυαλό τους τα Χριστούγεννα, για να ξεχαστούν από τα πολλά καθημερινά προβλήματά τους, αλλά σίγουρα οι ομάδες κοιτάζουν ένα ένα και ξεχωριστά τα ματς που ακολουθούν που θα κρίνουν το μέλλον τους. Και θα καθορίσουν τους στόχους τους.

Προσοχή θέλει και καλό… στομάχι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook