Στου δρόμου τα μισά…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το φινάλε του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και την πορεία των οκτώ Κρητικών ομάδων που σε γενικές γραμμές κρίνεται ικανοποιητική.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος σε όλους τους ομίλους του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής και πλέον έχουμε ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής από όλες τις ομάδες.

Το δικό μας ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο ομίλους τον 5ο και τον 6ο εκεί όπου είναι χωρισμένες οι οκτώ ομάδες μας.

Αν εξαιρέσουμε την παρουσία του ΑΟΑΝ που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, η παρουσία των υπόλοιπων ομάδων κρίνεται ικανοποιητική αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερη.. Ο πρώτος γύρος πέρασε και τώρα οι ομάδες επικεντρώνται στον δεύτερο όπου και το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί…

Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν οι μισές ομάδες υποβιβάζονται από κάθε όμιλο οπότε θα πρέπει να μαζέψουν πολλούς βαθμούς ακόμα για να αποφύγουν το.. απευκταίο.

Πάμε να δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα και στους δύο ομίλους για τις Κρητικές ομάδες.

Στον 5ο όμιλο, πιο ψηλά από όλες της ομάδες του νησιού μας είναι ο Ρούβας. Η ομάδα της Γέργερης με την εμπειρία της κατηγορίας κατάφερε να συγκεντρώσει 25 βαθμούς με απολογισμό 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ενισχυμένη με τον Τριανταφύλλου και τον Φουκαράκη να σκοράρει και να δίνει πολύτιμους βαθμούς, η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθούν μία θέση πιο κάτω Κισσαμικός με 24 βαθμούς και ΠΟΑ με 23 με την παρουσία τους να κρίνεται ικανοποιητική αφού πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες με αξιόλογο υλικό. Αν αμφότερες δεν είχαν πολλές ισοπαλίες θα μπορούσαν να είναι ψηλότερα.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Γιούχτας που έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς έχοντας τις περισσότερες ήττες από τις άλλες Κρητικές ομάδες του ομίλου, πέντε στο σύνολο, αλλά και γενικά μία καλή παρουσία με το άγχος πάντως της παραμονής να υπάρχει.

Στον 6ο όμιλο, ο Ηρόδοτος εντυπωσιάζει και είναι με τους 26 βαθμούς, που έχει μαζέψει, η πιο παραγωγική ομάδα της Κρήτης κοιτάζοντας στα μάτια την ΑΕΚ που είναι το βαρύ όνομα της κατηγορίας. 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες είναι ο σούπερ απολογισμός για την νεανική ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αγώνα θα δώσουν μέχρι το τέλος οι ΠΑΟΚρουσώνα και ο Ερμής Ζωνιανών με τους 16 βαθμούς που έχουν και τους φέρνουν στην μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κρουσώνα έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές με τον Παππά πρωταγωνιστή, ενώ ο Ερμής έχει και καλές και κακές στιγμές στο πρωτάθλημα. Αμφότερες πάντως οι ομάδες πληρώνουν το κακό τους ξεκίνημα που τις έφερε πίσω από την αρχή.

Στα χαμηλά της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΑΟΑΝ με μόλις 9 βαθμούς, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες. Έχει δεχθεί 28 γκολ και σίγουρα το έργο του Γιώργου Καβουσανού θα είναι πολύ δύσκολο για να ανατρέψει την κατάσταση.

Στου δρόμου τα μισά λοιπόν βρισκόμαστε στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και ο δεύτερος γύρος αναμένεται με αγωνία από όλους για να δούμε πόσες ομάδες από την Κρήτη θα τα καταφέρουν στο τέλος.

Μείνεται συντονισμένοι στον Αthletic Radio 104,2 για να ακούσετε όλα τα ματς των Κρητικών ομάδων και δεν θα χάσετε γιατί φέτος υπάρχει ανταγωνισμός και αμείωτο ενδιαφέρον σε όλα τα ματς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook